Despre Noi

Cine Suntem

Câteva cuvinte despre noi

Space Cleaning este o companie specializată în servicii profesionale de curățenie, care si-a inceput
activitatea din dorința de a oferi un plus de valoare clientilor care își doresc o curățenie „ca la carte”.
Compania este localizată în orasul Bistrita, si ofera servicii de curatenie rezidentiala si industriala, atat în judetul Bistrita-Nasaud, cât și în județele limitrofe (Mureș, Cluj, Suceava, Maramureș). Echipamentele și produsele de curățenie folosite sunt moderne, fabricate după tehnologii noi, permițându-ne să oferim o calitate superioară a serviciilor și satisfacerea cerințelor clienților noştri.

Viziunea

Viziunea noastră este să oferim servicii de curățenie de cea mai înaltă calitate, printr-o ofertă personalizată, bazată pe nevoile dumneavoastră de curațenie.

Plusul de valoare pe care îl aducem clienților noștri provine din oferirea unor servicii de cea mai bună calitate și din creearea unor relații de parteneriat pe termen lung, atât cu dumneavoastră, cât și cu personalul nostru.

Misiunea

Știm că pentru majoritatea oamenilor curățenia reprezintă o adevărată provocare. De aceea, misiunea noastră este să va creăm un mediu plăcut și curat, atât acasă cât și la locul de muncă, ajutându-vă în același timp să economisiți ore pretioase, pe care le puteți petrece făcând lucruri care într-adevăr vă pasionează.

353

Clienți Mulțumiți

127

Vizitatori pe zi

4

Recenzii

4

Membrii ai echipei